Over Yesta

Yesta – Celebrating Women

Yesta is een internationaal modelabel met Nederlandse roots gericht op de vrouw,  ongeacht haar leeftijd of maat. Iedere vrouw kan er uitzien als Yesta, vrouwelijk, positief en happy. Yesta laat je stralen!

Een enthousiast team ontwerpt maar liefst zes keer per jaar een nieuwe collectie die aansluit bij de hedendaagse modetrend. Door een gevarieerde mix van sprekende prints en kleuren, diversiteit aan stoffen en stijlen en subtiele details, krijgt de collectie het typische Yesta gevoel; gemakkelijk, casual, vrouwelijk en comfortabel. Een collectie die geschikt is voor de modieuze, elegante als sportieve vrouw. Kortom, voor alle VROUWEN!

Yesta kenmerkt zich door een goede prijs-kwaliteitsverhouding, comfortabele pasvormen en mooie materialen, waarbij we met een warm hart kijken naar de mens en planeet. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol in het productieproces. Items gemaakt van Tencel, gerecycled polyester, organisch katoen en EcoVero viscose, wij streven er naar deze een steeds grotere rol  in de collectie te laten innemen!