Wees Loyaal, shop lokaalDe wereld staat op zijn kop... Het zijn onzekere tijden voor iedereen en de gevolgen van het coronavirus zullen nog lang zichtbaar zijn. Veel winkeliers zien de bezoekersaantallen en verkopen drastisch afnemen en besluiten daarom de deuren te sluiten. Andere doen nog hun uiterste best om er het beste van te maken. De meeste creatieve ideeën zien wij voorbij komen; van private shopping momenten tot social media promotie en aan huis bezorging in de regio. Hulde! 

Maar waar er een afname te zien is bij de fysieke winkels, is er een flinke toename te zien bij de online shops. Omdat Yesta erin gelooft dat wij samen sterk staan, hebben wij een webshop gemaakt vóór onze retailers. Jij als consument kunt op deze webshop uw bestelling plaatsen, waarbij de verkoop voor uw lokale ondernemer is. Zo hoef jij de deur niet uit, om toch lokaal te kunnen shoppen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat we alleen samen deze crisis kunnen doorstaan, maar hebben daarbij wel jouw hulp nodig! En nog een groot voordeel van deze online shop, je hebt nu toegang tot de complete Yesta collectie, daar waar in de winkel vaak maar een deel van de collectie beschikbaar is.

Veel shopplezier en vergeet niet: met deze aankoop steun jij jouw lokale ondernemer!

Liefs, Yesta